Presenter till pysselälskaren

Presenter till pysselälskaren: 30 briljanta presenter till kreativa vuxna

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Vad köper man till den personen som kan göra allt själv? Kolla in den här listan på presenter till pysselälskaren med över 30 briljanta presentidéer som kommer att inspirera dem till att skapa.

Presenter till pysselälskaren

Presenter från kreativa och pyssliga personer är ofta ganska fantastiska och omtänksamma. De är några av de bästa på att ge presenter eftersom de lägger ner så mycket ansträngning och kärlek på det de ger.

Men dessa kreativa personer kan ibland vara svåra att handla till så därför har jag satt ihop en lista på de bästa presenterna till pysselälskaren som jag tror att de kommer att älska!

Vertyg till pyssel

Varje pysslare behöver pålitliga verktyg. Det är det som gör att deras vackra skapelser kommer till liv! Här är några av mina favoritverktyg:

cricut maker 3 jul

1. Cricut Maker

Jag har använt min Cricut Maker ett tag nu och jag har varit supernöjd med den från dag ett. Cricut Maker (men även Explore och Joy) är definitivt den perfekta presenten till en person som älskar att pyssla!

Du kan läsa mer om de olika Cricutmaskinerna här.

cricut joy jul

2. Cricut Joy

Cricut Joy är en mycket mindre och billigare skärmaskin. Joy fokuserar på mindre projekt till exempel små vinyldekaler, kort och etiketter men är fortfarande en underbar present till pysselälskaren.

3. EasyPress Mini

Jag älskar denna lilla värmepressen! Den är praktiskt för små påstrykningsprojekt och det är ett väldigt bra pris på en present. Det är också något som många Cricut-användare kanske inte har köpt till sig själva.

4. Limpistol

Varje pysslare måste ha en limpistol till sina projekt. De är smidiga att använda och oftast väldigt mycket bättre än limstift.

5. Symaskin

Om din pysselälskare ännu inte har en symaskin eller är i behov av en uppgradering så kommer den här presentidén säkert göra dem glada!

Pysselmaterial

1. Vinyl

Självhäftande vinyl och textilvinyl är material som snabbt går åt hos den som pysslar med en Cricut eller Silhouettemaskin. Att fylla på deras förråd med vinyl kommer vara väldigt uppskattat, eller varför inte ge bort glädjen i att skapa personliga kort med Cricuts kortmatta och Insert Cards.


2. Virkset

Det här virksettet passar perfekt för den som vill fördjupa sig i härliga virkprojekt vare sig de är nybörjare eller rutinerade.

ljustillverkning startset

3. Material till ljustillverkning

Att göra ljus är roligt och möjligheterna är oändliga! Detta är en bra present för alla åldrar och kanske kommer du själv att få mysa i skenet av de tillverkade ljusen!

tvåltillverkning startset

4. Material till tvåltillverkning

Allt blir bättre när du gör det själv! Detta tvåltillverkningsset har allt som behövs för att göra vackra och doftande tvålar i olika färger.

5. Penselpennor

Ett letteringset för nybörjaren som vill komma igång med Hand Lettering. Passar även för den som redan är erfaren som behöver fylla på penförrådet.

6. Personliga pärlplattor

Med PhotoPearls lättanvända programvara kan du enkelt ”pärlifiera” dina egna digitala fotografier till pärla-efter-nummer mönster, som berättar vilken pärla som ska sättas var för att återskapa fotografiet med plastpärlor. Så coolt!

PhotoPearls programvara går att använda med PC/Windows och macOS.

stringart mallar

7. String art

Med string art så sätter man knappnålar i en dekorgummiplatta eller ritar ett eget motiv på ett papper och fäster med tejp på en ikonplattan och använder hammare och spik för att skapa mönstret. Sedan trär man garn kors och tvärs mellan spikarna för att skapa konstverket.

Böcker & Målarböcker

Den ultimata guiden till cricut design space

1. Den Ultimata Guiden till Cricut Design Space

Känner du någon som redan har en Cricut-maskin men kanske behöver hjälp med att lära sig den? I Den Ultimata Guiden till Cricut Design Space hittar du alla tips och tricks som behövs för att komma igång och skapa fantastiska projekt med en Cricut-maskin!

2. Målarböcker

Låt din pysselälskare uttrycka sin kreativitet och finna inre ro genom att färglägga de detaljrika mönstren i de här målarböckerna för vuxna. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färger.

övningsblock kalligrafi


3. Kalligrafi & textning lärobok

Vem vill inte lära sig att skriva och texta vackert? Den här övningsboken passar de som redan har fin handstil men också de som behöver öva lite mer.

övningsblock kalligrafi


4. Konsten att teckna

Här får du lära dig att bygga upp motiven steg för steg, från det första pennstrecket till den sista avgörande detaljen. Boken täcker en rad viktiga områden: material och redskap, grundläggande tekniker, praktiska övningar i hur du tecknar träd och blommor, landskap, djur, människor och stilleben, bildkomposition, proportioner, perspektiv, ljus och skuggor, ytstrukturer och effekter.

5. Konsten att teckna övningsbok

Träna på att rita olika illustrationer och motiv med steg för steg instruktioner, från det första pennstrecket till den sista avgörande detaljen. Konsten att teckna boken går igenom grundläggande tekniker, blommor, landskap, djur, porträtt och stilleben!

Behöver din pysselälskare någonstans att förvara alla nya pysselmaterial? Vi älskar rullvagnen Råshult från Ikea. De stora korgarna är perfekta för papper, målarböcker och större saker. Mindre saker som pennor, penslar och lim kan förvaras i mindre förvaringslådor i vagnen eller i mindre behållare som hängs på vagnens kanter.

Letar du efter mindre förvaringsalternativ så passar minibyrån Moppe och den här förvaringslådan bra. Båda alternativen rymmer förvånansvärt mycket material samtidigt som de gör det lätt att hålla pysselhörnan organiserad.

Vilken önskelista det blev! Jag själv som gillar att pyssla hade älskat att få vilken som helst av alla de här presenterna!

Jag hoppas att du hittat en eller flera presenter till pysselälskaren i ditt liv!

Utforska mer

Behöver du ännu mer tips på presenter? Läs de här inläggen om De bästa presenterna till Cricutanvändaren och De bästa pyssel och ritprodukterna för barn.

kom igång med din cricut

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *