Jul målarbilder att skriva ut och färglägga

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Ladda ner Jul målarbilder med tomtar och julgranar gratis och låt barnen färglägga dem medan de väntar på att tomten ska komma. Teckningarna kan sedan ges bort som julkort till vänner och familj.

jul målarbilder

Letar du efter juliga målarbilder att färglägga? Här hittar du massor av tomtar, julgranar, pepparkakor och paket att färglägga.

Den här samlingen av gratis Jul målarbilder för barn är perfekta att skriva ut och plocka fram när ni vill göra ett pyssel som inte kräver några förberedelser men som ändå låter barnen vara kreativa.

På den här sidan hittar du en samling bilder att färglägga för barn som vill hålla sig sysselsatta i väntan på att tomten kommer. De färglagda bilderna kan barnen ge bort som julkort till vänner och familj.

Scrolla ner för att se alla 15 utskrivbara Jul målarsidor som ni kan ladda ner gratis, skriva ut och färglägga.

Du behöver:

Jul Målarbilder

De här målarbilderna med jultema är perfekta att plocka fram när ni vill börja julpyssla. Målarbilder är ett uppskattat och enkelt julpyssel för barn i alla åldrar!

färglägga jul bilder
jul målarbilder att skriva ut
Julkort att färglägga
färglägga julbilder

Utforska mer

Vill du ha fler tips på enkla julpyssel? Kolla in Vikbara julkort för barn och Pyssla julgranar av piprensare.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *