Topp 10 Bästa Pysselkitten för Kreativa Barn

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Här hittar du de bästa pysselkitten för kreativa barn som kommer att hålla dem sysselsatta i timmar! Från lera och snickeri till stickning och sömnad.

Topp 10 Bästa Pysselkitten för Kreativa Barn

Pysselkit är ett roligt sätt för barn att få vara kreativa och skapa. Det finns enklare pysselkit med lera och papperspyssel där barnen själva kan skapa hur de vill men även pysselkit som lär barn nya färdigheter som att sticka, sy och bygga.

Här nedanför tipsar vi om våra favoritkit som håller barnen sysselsatta i timmar!

De bästa pysselkitten för kreativa barn

Pysselväska mega

1. Pysselväska Mega

Om du bara vill bunkra upp med pysselmaterial och låta barnens fantasi flöda fritt så är pysselväskan allt du behöver. Den innehåller glitterlim, ögon, lera, pennor, pärlor och pappersmasker.

Pysselset väva

2. Vävning

Det här pysselkittet passar lite äldre barn och innehåller allt som behövs för att börja väva direkt. Tillverka ett grytunderlägg eller varför inte en liten matta till dockhuset.

pysselset fågelmatare

3. Fågelmatare

Det här pysselkittet innehåller alla delar som behövs för att bygga en fågelmatare. Att hjälpa fåglarna känns bra och det är roligt att ge mataren ett unikt utseende. Samla gärna familj eller vänner och pyssla tillsammans. 

pysselset drömfångare

4. Drömfångare

Skapa din egna drömfångare med detta pysselset. Innehåller allt som behövs för att göra en vacker drömfångare som sedan exempelvis kan placeras över sängen.

pysselset gipsdjur

5. Gipsdjur

Små konstnärer kommer att bli imponerade av sina egna förmågor efter att ha tagit sig an dessa konstprojekt. Kittet innehåller allt ni behöver för att kunna skapa sex olika kylskåpsmagneter.

pysselkit sticklisa

6. Sticklisa

Testa på att tillverka färgglada garnsnoddar eller forma figurer och sy fast på mössor eller dekorera kläder. Kanske väcks ett intresse hos barnet för att vilja lära sig att sticka ännu fler saker!

Pysselset loops

7. Loops

Fancy loops pysselset innehåller allt som behövs för att tillverka fina gummiarmband i härliga färger. De medföljande instruktionerna är mycket lätta att följa så det går fort att komma igång med skapandet.

pysselset gyro

8. Gyro

Pysselset som innehåller allt som behövs för att skapa 6 häftiga gyros. Utmana kompisar eller familjen! Vem gör den snyggaste?

pysselset verktygslåda

9. Verktygslåda

Låt barnen bygga ihop egna verktygslådor och ge den ett helt unikt utseende. Perfekt förvaring till såväl verktyg som allt ditt pysselmaterial.

pysselset sykort

10. Sykort

Pysselset som innehåller sykort, färgpennor och garn – allt som behövs för att komma igång med tillverkningen och passar bra för nybörjare som vill lära sig att sy!

Jag hoppas att den här guiden har hjälpt dig att hitta nya pysselkit som dina barn kommer att älska!

Utforska mer

Vill du ha fler tips på pysselprodukter? Kolla in de bästa pyssel och ritprodukterna för barn eller 30 briljanta presenter till kreativa vuxna.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *