Dekorationer till Midsommar att skriva ut

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Här hittar du allt som behövs för att dekorera festligt till midsommar. Skriv ut dekorationer till midsommar helt gratis och gör en vimpel, tårtdekorationer, namnkort, buffékort och sånghäfte.

Midsommar dekoration DIY

Letar du efter fina dekorationer till midsommar som du kan pyssla ihop själv?

Här hittar du dekorationer till midsommar som du helt enkelt bara skriver ut och sen kan börja dekorera med. Enklare än så blir det inte!

Gör en festlig midsommar vimpel, buffékort, tårtdekorationer, små flaggor, placerkort, namnkort till glasen och ett sånghäfte fullt med midsommarvisor och några snapsvisor.

Du Behöver:

  • Utskrivbara dekorationer – (Design 43 – Du hittar häftet i mitt kostnadsfria bibliotek med PDF och SVG filer. Få lösenordet genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan).
  • Tandpetare eller grillpinnar
  • Lim eller tejp
  • Skrivare
  • Kopieringspapper

Print then Cut! Ladda ner dekorationerna i PNG-format och ladda upp i Design Space för att skriva och skära ut dekorationerna med din Cricut Maker eller Explore och funktionen Print then Cut.

Instruktioner:

Pdf:en innehåller totalt 17 sidor. Skriv ut allihop eller välj de sidor du vill skriva ut!

1. Börja med att ladda ner dekorationerna från biblioteket och skriv ut de sidor som du vill använda.

2. Klipp ut dekorationerna.

Välkomstskylt: Sätt in sidan med “Välkommen” i en ram och ställ på buffébordet.

Placerkort/Buffékort: Klipp ut korten och vik på mitten. Det finns både färdiga kort med den vanligaste midsommarmaten men även tomma kort där du själv kan skriva t.ex. namn eller allergimärkning.

Namnkort till glas: Klipp ut, skriv namn och fäst på glasen.

Sånghäfte: Skriv ut dubbelsidigt eller limma ihop båda sidorna för att göra häftet dubbelsidigt. Vik häftet på mitten så det blir långsmalt.

Vimpel: Tejpa fast vimplarna på ett snöre och häng upp.

Tårt- & Matdekorationer: Klipp ut och tejpa fast på grillpinnar eller tandpetare.

Buffekort
Glasdekorationer midsommar
Skriv ut sånghäfte
midsommartårta

Om du använder några prints till midsommar så får du gärna ta ett kort och skicka i ett DM till @PysslaMedViktoria! Det skulle vara så kul att se!

Ha en fin midsommar!

Utforska mer

Vill du ha fler tips på roliga aktiviteter till sommaren? Kolla in de här 100 Roliga Saker att Göra i Sommar för Barn eller Blommor av Glasspinnar.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *