Somriga medaljer till skolavslutningen

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Gör skolavslutningen lite extra festlig genom att skriva ut somriga medaljer att hänga kring halsen på barnet som slutar skolan.

Skolavslutning sommarlov medalj skriv ut barn

De här somriga medaljerna passar perfekt att hänga kring halsen på barnen när de tar sommarlov.

Det är väldigt enkelt att pyssla ihop medaljerna och du kan snabbt göra ett helt gäng till en större grupp eller klass. Ladda bara ner den kostnadsfria pdf:en och skriv ut den, klipp ut medaljerna, gör ett hål högst upp och trä igenom ett fint band.

På baksidan av medaljen så kan du skriva en personlig hälsning eller något som barnet gjort bra under terminen.

Matcha gärna etiketterna med Chokladomslag med Sommartema till Lärare, Pedagoger & Klasskompisar och Etiketter till sommarpresenter till lärare och pedagoger.

Du behöver:

  • Medaljer – (Design 88 – Du hittar mallarna i mitt kostnadsfria bibliotek med PDF och SVG filer. Få lösenordet genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan).
  • Hålslag
  • Band
  • Skrivare
  • Kopieringspapper
Sommarlov medaljer till barn
Skolavslutning medaljer barn

Instruktioner:

Det finns 4 olika medaljer som alla är på samma sida. Skriv ut en sida för att göra 4 medaljer eller skriv ut flera kopior för att göra fler medaljer. Du kan även skriva ut två kopior och limma ihop två likadana medaljer för att få trycket både på framsidan och baksidan av medaljen.

1. Börja med att ladda ner medaljerna från biblioteket och skriv ut dem.

2. Klipp ut medaljerna och gör ett hål högst upp med hjälp av ett hålslag eller sax.

3. Klipp av ett band som är tillräckligt långt för att kunna hängas runt barnets hals och trä igenom hålet. Knyt ihop snöret.

Om du vill att medaljen ska vara lite stadigare så kan du klippa ut en cirkel från kartong eller tjockare papper och limma fast på baksidan av medaljen.

Medaljerna är nu klara!

Jag hoppas att ni får en fin skolavslutning!

Skriv ut somrig medalj
Utskrivbara medaljer till skolavslutning
Skriv ut medalj till skolavslutningen

Utforska mer

Vill du ha fler tips på somriga prints? Kolla in 100 Roliga Saker att Göra i Sommar för Barn och Dekorationer till Midsommar att skriva ut.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *