10 Mönster på enkla Påsk Pärlplattor

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Ha en mysig pysselstund med enkla mönster på Påsk pärlplattor! Pärla kycklingar, påskharar, påskägg och fjädrar med hjälp av mina gratis mönster.

påsk pärlplattor mönster

Älskar dina barn att pärla pärlplattor? Letar du efter några nya, roliga mönster som ni kan pärla efter? Här hittar du 10 roliga och söta mönster på påsk pärlplattor som ni kan göra!

När de är klara så kan ni limma fast dem på en bit kartong för att göra dem mer hållbara eller hänga upp dem med ett snöre för att pynta påskriset.

Alla dessa mönster pärlas på fyrkantiga pärlplattor så vem som helst med en hink pärlor kan skapa dem.

För att göra det ännu enklare att pärla till Påsk så har jag gjort mallar som ni kan skriva ut helt kostnadsfritt och lägga under pärlplattorna när ni pärlar. Mallarna passar till både vanliga pärlor och till XL pärlor.

Du Behöver:

Titta på videoinstruktionerna

Mönster till påsk pärlplattor

påsk hare pärlplatta
Påskfjädrar pärlor mönster
Påsk pärlplattor

För att kunna hänga upp fjädrarna eller äggen med snöre i påskriset så behöver du hoppa över en pärla i toppen av pärlplattan och sedan trä ett snöre igenom efter att du har strukit pärlplattan.

De här härliga påsk pärlplattorna kan användas till en massa olika saker – dekoration, hänga upp i påskriset, dekorera paket med, magneter eller för att ge bort som presenter till vänner och familj!

Utforska mer

Vill du ha fler tips på påskpyssel? Kolla in Påsk Målarbilder att skriva ut och färglägga och Påskhare Godisburk att ge bort i Påskpresent.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *