10 enkla Alla Hjärtans Dag Pärlplattor Mönster

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Ha en trevlig pysselstund med enkla Alla Hjärtans Dag pärlplattor mönster! Pärla hjärtan, smileys, regnbågshjärtan och andra kärleksfulla bilder med hjälp av mina mönster.

10 enkla Alla Hjärtans Dag Pärlplattor Mönster

Känn kärleken i luften medan ni pärlar de här romantiska pärlplattorna!

När de är klara så kan ni limma fast dem på en bit kartong för att göra dem mer hållbara eller ge bort dem till någon speciell.

Alla dessa mönster pärlas på fyrkantiga pärlplattor så vem som helst med en hink pärlor kan skapa dem.

För att göra det ännu enklare att pärla till Alla Hjärtans Dag så har jag gjort mallar som ni kan skriva ut helt kostnadsfritt och lägga under pärlplattorna när ni pärlar. Mallarna passar till både vanliga pärlor och till XL pärlor.

Du Behöver:

Mönster till alla hjärtans dag pärlplattor
Mönster till alla hjärtans dag pärlplattor
Pärlplattor till alla hjärtans dag

De här härliga Alla Hjärtans Dag pärlplattorna kan användas till en massa olika saker – dekoration, hänga upp i snören, dekorera paket med, magneter eller för att ge bort som presenter till vänner och familj!

Utforska mer

Vill du ha fler tips på pyssel till Alla Hjärtans Dag? Kolla in Alla Hjärtans Dag Kort med Kritor och Alla Hjärtans Dag Krans av Papperstallrik.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *