Påsk Målarbilder att skriva ut och färglägga

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Ladda ner Påsk målarbilder gratis och skriv ut och låt barnen färglägga dem medan barnen väntar på att påskharen ska komma eller ge bort som påskkort till vänner och familj.

Gratis påskbilder att skriva ut och färglägga

Letar du efter söta påskbilder att färglägga? Här hittar du massor av påskharar och kycklingar, påskägg och andra söta motiv.

De är perfekta för barn i alla åldrar att färglägga. Det finns även ett par vackra påskbilder för äldre barn och vuxna också!

På den här sidan hittar du en samling bilder att färglägga för barn som vill hålla sig sysselsatta i väntan på påskharen eller varför inte använda målarbilderna för att ge bort som påskkort!

Scrolla ner för att se alla 12 utskrivbara Påsk målarsidor som ni kan ladda ner gratis, skriva ut och färglägga.

Du Behöver:

Påsk Målarbilder

De här söta målarsidorna är ett bra sätt att hålla de små sysselsatta i väntan på att påskharen ska komma! Det finns en blandning av svårigheter, från söta bilder för småbarn och förskolebarn till mer detaljerade mönster för äldre barn.

åsk kyckling målarbilder
påsk målarbilder
Påsk målarbilder att skriva ut
Gratis påskbilder att färglägga

Trevlig påsk!

Utforska mer

Vill du ha fler tips på påskpyssel? Kolla in 10 Mönster på enkla Påsk Pärlplattor och hur man Pysslar en Kyckling av Toarulle.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *