Skattjakt i naturen för barn

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Håll barnen sysselsatta med en rolig skattjakt i naturen! Allt du behöver är att ladda ner och skriva ut listan och sen kan jakten börja!

skattjakt i naturen

Skattjakt är alltid roligt för barn. Oavsett om de letar själva eller tävlar mot en kompis eller familjemedlem för att se vem som hittar alla föremålen först så kommer barnen garanterat ha kul!

Ladda ner listan med föremål som ni kan leta efter i naturen, ta fram en tom äggkartong eller någon annan behållare att lägga skatterna i och ge er ut och leta!

Du Behöver:

  • Skattjaktlista (Design 8 – Du hittar listan i mitt kostnadsfria bibliotek med PDF och SVG filer. Få lösenordet genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan).
  • Skrivare
  • Kopieringspapper
  • Äggkartong

Skattjakt i naturen

  1. Börja med att leta igenom återvinningen efter en tom äggkartong. Kan ni inte hitta en? En tom muffinsplåt fungerar också!
  2. Ladda ner och skriv ut listan på föremål att hitta.
  3. Klipp ut listan och limma eller tejpa fast den på din äggkartong. Om du använder en muffinsform så kan du klippa ut bilderna och tejpa fast en i varje muffinsform.

Sen är det bara att ge er ut och leta!

Utforska mer

Vill du ha fler tips på prints som kan hjälpa dig i vardagen? Kolla in 100+ Skulle Du Hellre Frågor för Barn och Checklistor för enkla Morgon- och Kvällsrutiner.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *