Utskrivbart julbingospel för hela familjen

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Det här klassiska julbingospelet är ett enkelt sätt att underhålla barn på fester eller för en rolig familjekväll. Det är bara att skriva ut, klippa och spela!

Julbingo för hela familjen

En omgång julbingo kan göra vilken julfest som helst rolig. Oavsett om det är för en skolfest, familjekväll eller en vuxenfest så kan ni verkligen få igång ett trevligt samtal och en härlig tävlingsanda som kommer att liva upp alla julfester.

Bingo är perfekt för alla åldrar – små barn kan vara med och spela och vuxna kan ta fram sina vinnarskallar (speciellt om det finns priser inblandade).

Reglerna är ganska standard, så allt du behöver göra är att dela ut brickorna och börja spela.

Det bästa med detta julbingospelet är att det är helt gratis. Det finns 6 olika brickor vilket innebär att ni kan vara totalt 6 spelare som är med och spelar.

Må bäste man eller kvinna vinna!

Du Behöver:

 • Julbingospel (Design 17 – Du hittar bingospelet i mitt kostnadsfria bibliotek med PDF och SVG filer. Få lösenordet genom att fylla i formuläret längst ner på den här sidan).
 • Skrivare
 • Kopieringspapper
 • Sax
 • Lamineringsmaskin och lamineringsfickor (valfritt men rekommenderas starkt om du vill kunna använda spelet flera gånger)
 • M&M, mynt, pärlor, små suddgummin eller andra små saker att lägga på bingobrickan
Julspel för familjen
Roligtt julspel

Hur man gör ett Julbingospel

 1. Skriv ut och klipp ut bingobrickorna och dragkorten. Laminera dem om du vill att de ska hålla längre.
 2. Ge varje spelare en bingobricka och 25 små markörer (vi använde M&Ms).
 3. Låt spelarna sätta en markör på det “fria” utrymmet i mitten av brickan.
 4. Vänd alla dragkort upp och ner eller lägg dem i en skål. Vänd upp ett kort i taget och ropa ut den (till exempel: “snögubbe”) och hjälp alla spelare att hitta och markera snögubben på sina kort.
 5. Fortsätt spela tills någon får 5 i rad – Bingo! Efter att någon fått Bingo kan ni fortsätta spelet för att se vem mer som får bingo eller rensa brickorna och starta en ny omgång.

Ha så kul!

Utforska mer

Sugen på ännu mer julpyssel? Missa inte Vikbara julkort för barn och Julmemory för barn att skriva ut och spela.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *