Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.
Ätbara fågelbon av choklad och rispuffar som passar perfekt i påsk! Enkla att göra men framför allt supergoda!

Gör små söta och ätbara fågelbon av choklad till påsk. De är enkla att göra men framför allt supergoda! Du kan välja antingen mörk choklad eller mjölkchoklad (eller varför inte blanda båda) beroende på vad ni tycker är godast.
Små goda fågelbon av choklad och rispuffar är ett perfekt påskgodis, glöm inte lägga några små påskägg i fågelboet innan servering.
Fågelbon av Choklad och Rispuffar

Ätbara fågelbon av choklad och rispuffar som passar perfekt i påsk! Enkla att göra men framför allt supergoda!
Ingredienser
- 200 gram Choklad
- 4 dl Puffat ris
- Chokladägg
Instruktioner
- Bryt chokladen i mindre bitar och smält i en skål över vattenbad.
- Rör ner det puffade riset och fördela blandningen i muffinsformar. Forma till små skålformade fågelbon med hjälp av en sked.
- Lägg i söta färgglada påskägg i urgröpningen.
Tips
- Är smeten för rinnig? Tillsätt mer puffat ris.
- Förvara i kylskåp, håller sig minst 3 veckor.

Utforska mer
Vill du ha fler tips på recept till påsk? Kolla in Chokladkakor med Påskägg och Färga Ägg med Vispgrädde och Karamellfärg.
Du kanske också gillar:

Viktoria är mamma till två underbara barn, beroende av kaffe och älskar att dela med sig av roliga pyssel och aktiviteter för barn.