Fågelbon av Choklad och Rispuffar

Fågelbon av Choklad och Rispuffar

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Ätbara fågelbon av choklad och rispuffar som passar perfekt i påsk! Enkla att göra men framför allt supergoda!

Fågelbon av Choklad och Rispuffar

Gör små söta och ätbara fågelbon av choklad till påsk. De är enkla att göra men framför allt supergoda! Du kan välja antingen mörk choklad eller mjölkchoklad (eller varför inte blanda båda) beroende på vad ni tycker är godast.

Små goda fågelbon av choklad och rispuffar är ett perfekt påskgodis, glöm inte lägga några små påskägg i fågelboet innan servering.

Fågelbon av Choklad och Rispuffar

Fågelbon av choklad och rispuffar kakor

Ätbara fågelbon av choklad och rispuffar som passar perfekt i påsk! Enkla att göra men framför allt supergoda!

Prep Time 10 minutes
Tillagningstid 30 minutes
Total tid 40 minutes

Ingredienser

  • 200 gram Choklad
  • 4 dl Puffat ris
  • Chokladägg

Instruktioner

  1. Bryt chokladen i mindre bitar och smält i en skål över vattenbad.
  2. Rör ner det puffade riset och fördela blandningen i muffinsformar. Forma till små skålformade fågelbon med hjälp av en sked.
  3. Lägg i söta färgglada påskägg i urgröpningen.

Tips

  • Är smeten för rinnig? Tillsätt mer puffat ris.
  • Förvara i kylskåp, håller sig minst 3 veckor.

Fågelbon av choklad och rispuffar kakor


Utforska mer

Vill du ha fler tips på recept till påsk? Kolla in Chokladkakor med Påskägg och Färga Ägg med Vispgrädde och Karamellfärg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skip to Recipe