Pärla en krans till Halloween

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Skapa lite läskiga dekorationer genom att pärla en krans till Halloween! Häng sen upp den färdiga kransen på ytterdörren för att välkomna “bus eller godis”-besökarna.

pärla halloween krans

Nu börjar det bli hög tid att ställa ut pumpor på trappan och dekorera ytterdörren för att välkomna Bus eller Godis-besökarna. Vad är då bättre än att göra en egen krans och hänga upp på dörren?

Den här pärlade kransen är rolig, och lite tålamodsprövande, att göra. När kransen väl är färdig så är det bara att fylla den med en massa läskiga figurer!

Skär ut en baksida till kransen ur kartong och limma fast på baksidan av kransen för att göra den mer stabil. Sen är det bara att hänga upp kransen på ytterdörren.

Alla dessa mönster pärlas på fyrkantiga pärlplattor (förutom ögat som pärlas på en rund pärlplatta) men för att göra kransen så behövs 4 byggbara pärlplattor.

För att göra det ännu enklare att pärla Halloweenkransen så har jag gjort mallar som ni kan skriva ut helt kostnadsfritt och lägga under pärlplattorna när ni pärlar.

Du Behöver:

Pärla en krans till Halloween

1. Börja med att sätta ihop 4 byggbara pärlplattor.

2. Använd sedan svarta och lila pärlor för att pärla en krans.

pärla krans till halloween på byggbara pärlplattor

3. När kransen är klar så är det dags att stryka den.


4. Pärla sedan valfria Halloweenfigurer, stryk dem och limma fast dem på kransen.

5. Skär gärna ut en baksida till kransen från kartong och limma fast på baksidan av kransen för att ge den mer stabilitet.

6. Limma fast ett snöre eller band på baksidan av kransen för att kunna hänga upp den.

pärla halloween krans

halloween krans pärla
Pärla en krans till Halloween
hur man pärlar en halloweenkrans

Kransen är klar och redo att hängas upp!

Trevlig Halloween!

Utforska mer

Vill du ha fler tips på Halloweenpyssel? Kolla in Halloween målarbilder att skriva ut och färglägga och Måla Halloweenfigurer på löv.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *