Armband av papper till Halloween

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

De här coola armbanden av papper är enkla att göra och roliga att ha på sig till Halloween! Armbanden kan användas om och om igen och är enkla att sätta på och ta av – inget lim behövs!

Halloween pumpa av papper

Gör de här läskiga armbanden av papper till Halloween. De är enkla att göra och coola att ha på sig!

Armbanden kan användas om och om igen och är enkla att ta av och på och inget lim behövs för att hålla ihop dem.

Skriv ut mallen och gör armband med en pumpa eller ett spöka eller varför inte låta barnen vara kreativa och designa helt egna armband!

Du behöver:

Halloween pumpa pyssel

Hur man gör armband av papper till Halloween

1. Börja med att ladda ner mallen till armbanden från mitt bibliotek. Skriv sedan ut och klipp ut alla delar som behövs till armbanden.

2. Lägg mallen av pumpan på ett orange papper och spöket på ett vitt papper och använd en blyertspenna för att rita runt mallarna. Ni kan också välja att färglägga armbanden direkt på kopieringspappret.

3. Klipp sedan ut armbanden.

Armband av papper till Halloween

4. Klipp ett jack på vardera sida om pumpan och spöket där de streckade linjerna är.

Halloween armband pyssel pumpa

5. Skjut in skåran (den ena skåran som du klippte) i den andra skåran för att stänga armbandet. Det är enklast att be någon om hjälp att stänga armbandet runt handleden.

Halloween pyssel armband

Halloween spöke pyssel

Armbanden är klara! Om du vill kan du skapa egna armband med andra motiv som du designat själv. Varför inte matcha med en fladdermus eller en läskig spindel också?

Utforska mer

Sugen på ännu mer Halloweenpyssel? Missa inte de här inläggen: Hur man gör Pumpor av papper eller Måla Halloweenfigurer på löv.

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *