Alla Hjärtans Dag Krans av Papperstallrik

Alla aktiviteter bör övervakas av en vuxen. Inlägget innehåller annonslänkar.

Dela inlägget

Letar du efter ett enkelt och gulligt pyssel till Alla Hjärtans Dag? Här är en Alla Hjärtans Dag krans av papperstallrik som är söt att hänga upp och enkel nog för att mindre barn ska kunna göra den.

Alla hjärtans dag krans

Alla hjärtans dag är snart här och vi är fullt upptagna med att göra hemmagjorda presenter och dekorativt pyssel att pynta huset med.

Ett av de pyssel vi har gjort är den här Alla Hjärtans Dag kransen av en papperstallrik. Allt som behövs för att göra den här söta kransen är papper i valfria färger, en papperstallrik, sax och lim.

Det här är ett roligt och enkelt Alla Hjärtans Dag pyssel för barn och de kommer vara så stolta när de sen hänger upp sin färdiga krans på dörren!

Du Behöver:

Vad du behöver alla hjärtans dag krans

Hur man gör en Alla Hjärtans Dag Krans av Papperstallrik

1. Börja med att klippa ut den inre delen av papperstallriken och lämna den yttre kanten intakt. Du kommer att använda den yttre kanten till detta pyssel. Yngre barn kan behöva hjälp med detta steg eller att komma igång.

Alla hjärtans dag papperspyssel

2. Gör ett hjärta som du kan använda som mall. Vik ett vitt papper på mitten och rita ett halvt hjärta längst med kanten. Klipp ut hjärtat och använd det som mall och lägg det på de färgade pappren och rita med en blyertspenna runt hjärtat.

3. Klipp ut hjärtan i olika färger. Du kan även klippa ut hjärtan i olika storlekar om du vill.

Pyssel med hjärtan

4. Limma fast dina utklippta hjärtan på papperstallriken. Fortsätt tills tallriken är helt täckt av hjärtan.

Alla hjärtans dag barnpyssel
Alla hjärtans dag barn pyssel
Alla hjärtans dag pyssel för barn

5. Fäst ett band runt papperstallriken så att kransen kan hängas upp.

Alla Hjärtans Dag Krans av Papperstallrik

Kransen är färdig!

3D effekten på kortet gör så att du inte kan placera det i ett kuvert för att posta men jag tror att mottagaren kommer att älska det som just överlämnats till dem.

Utforska mer

Vill du ha fler pysselidéer till alla hjärtans dag? Kolla in mina 10 enkla Alla Hjärtans Dag Pärlplattor och de här söta Chokladomslagen till Alla Hjärtans Dag!

För ännu mer pysselidéer och inspiration, följ mig på Facebook eller Instagram. Och kolla in min YouTube-kanal för steg-för-steg instruktioner på roliga pyssel!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *