pyssla med viktoria logga

Du är nu med i tävlingen!

Vill du öka dina chanser att vinna?

GÅ FRÅN FRUSTRERAD TILL SJÄLVSÄKER!

GÅ FRÅN FRUSTRERAD TILL SJÄLVSÄKER!

En samling ovärderliga steg-för-steg guider som hjälper dig att använda din Cricut Explore, Cricut Maker och Cricut Joy snabbare och enklare!

“Jag har precis köpt Viktorias Guide till Cricut Design Space och den är värd vartenda krona! Jag önskar att jag hade haft den för några veckor sedan när jag höll på att slita av mig håret av frustration. Om du inte har köpt den än så rekommenderar jag det starkt!””

-Josefin

Bli en Cricut-expert med min steg-för-steg-guide för alla populära verktyg i
Cricut Design Space!

Kommer du inte ihåg när man använder group, attach eller weld? Osäker på hur du tar bort en bakgrund från en uppladdad bild? Vet inte vad kern är och hur det kan vara till hjälp?

Den ultimata guiden till Cricut Design Space kan hjälpa till, med steg-för-steg instruktioner till alla populära verktyg. Varje instruktion visar dig exakt vad du ska klicka på och vad du ska göra för att få enkla och snabba resultat varje gång.

Genom att lära dig steg-för-steg så undviker du frustrationen som vanligtvis kommer med att försöka lära sig något nytt något som är förvirrande och svårt att komma ihåg med.

Och de goda nyheterna är  att du kan börja NU. Den här utskrivbara guiden på 89-sidor blir tillgänglig direkt som en digital nedladdning som skickas till din email. Skriv ut den själv  eller använd guiden på din smartphone eller surfplatta. Inget kommer att skickas vilket betyder att du inte behöver betala frakt!

“Tack för hjälpen med att förstå hur man använder och får ut det mesta av min Cricut Maker. Jag uppskattar det verkligen.”

-Elin

Fungerar det för min Cricut?

Den Ultimate Guiden till Cricut Design Space passar alla Cricutmaskiner som använder Cricut Design Space! Det betyder att om du har en av följande Cricuts så kommer guiden vara till hjälp för dig:

  • Cricut Joy
  • Cricut Explore Air 2
  • Cricut Explore 3
  • Cricut Maker
  • Cricut Maker 3

Vad innehåller guiden?

Den här guiden innehåller enkla steg-för-steg-instruktioner för alla populära verktyg du kan använda i Cricut Design Space, inklusive:

Hur man ansluter en Cricut med Bluetooth
How man Installerar Cricut Design Space
Cricut Design Space Canvas
Cricut Design Space Höger Panel
Cricut Design Space Vänster Panel
Cricut Design Space Övre Panel
Cricut Design Space Undre Panel
Hur man Startar ett Nytt Projekt
Hur man Laddar Upp en Bild eller SVG-Fil
Hur man Använder Group och Ungroup
Hur man Ändrar Typsnitt och Teckenstorlek
Hur man Ändrar Färg eller Bakgrund
Hur man Använder Weld för att Förena Former
Hur man Använder Slice för att Skära ut en Bild
Hur man Tar Bort Delar med Contour
Hur man Böjer Text
Hur man Rätar Upp Element i en Perfekt Rad
Hur man Använder Kern & Ändrar Bokstavsutrymme
Hur man Använder Attach för att Hålla Ihop Saker
Hur man Använder Color Sync för att Få Samma Färg
Hur man Raderar en Bakgrund
Hur man gör Knockout-Text med en Bild
Hur man gör Knockout -Text med Text
Hur man Använder Mallar
Hur man Använder Flatten 
Hur man ändrar Operation och Verktyg
Hur man Använder Print Then Cut
Hur man Använder Pennor
Hur man Arbetar Offline
Hur man Hittar Gratis Bilder
Vad är Cricut Access?

Instruktionerna för dessa Cricut Design Space verktyg är för ALLA plattformar, inklusive Mac, Windows, iOS (iPhone/iPad) och Android, och varje sida är färgkodad till plattformen så att du snabbt kan hitta den sida du behöver.

s-1.jpg

Hur vet jag att det här kommer fungera?

Det gör du inte. Men jag gör. Jag heter Viktoria och jag är grundaren av pysslamedviktoria.se.

När jag fick min första Cricut så var jag tvungen att spendera SÅ mycket tid online för att försöka ta reda på hur jag skulle göra varje sak jag ville i Cricut Design Space. Jag tittade på så många YouTube-videor, läste massvis av blogginlägg och kollade i Facebook-grupper. Värst av allt var att all information var på engelska…

Och även efter att jag hade lärt mig att göra något, som Print Then Cut så hade jag glömt bort hur man gjorde  nästa gång jag skulle göra det. Så då var det bara att börja om och googla igen. usch!

Så jag började föra anteckningar på min dator för varje sak jag ville göra. Men mina anteckningar blev väldigt långa och svåra att följa.

Då började jag att förenklade mina anteckningar, la till skärmdumpar och skrev ut dem alla för att ha dem bredvid min Cricut. Det var verkligen det smartaste jag gjort!

Nu har jag använt min Cricut ett tag och vet hur jag ska göra alla saker… och jag kan lära dig det också! Bli inte frustrerad. Gör bara ett steg i taget precis som instruktionerna visar.

Och om det inte fungerar kommer jag att återbetala dina pengar utan att ställa några frågor.

Du har ingenting att förlora och allt att vinna.

Jag har aldrig använt en Cricut, är det här för mig?

Min guide till Cricut Design Space innehåller instruktioner för de mest grundläggande uppgifterna, från att starta ett nytt projekt till att ansluta din smartphone till din Cricut. Detta är den perfekta följeslagaren för en Cricut nybörjare eftersom du kan skriva ut den och ha den precis bredvid din Cricut för att referera till den varje gång du använder maskinen.

Jag har redan bra koll på min Cricut, är det här för mig?​

Guiden kan fortfarande vara till hjälp! Jag vet inte hur det är med dig, men jag måste fortfarande leta upp hur man gör en del funktioner som Print Then Cut, radera en bakgrundoch Contour. Och när använder min iPhone istället för min dator så hittar jag helt plötsligt ingenting eftersom funktionerna är på olika platser och med olika namn. Den här guiden eliminerar alla gissningar och du får saker gjorda SNABBT.

Vad händer om jag använder en Mac? Eller Android? Eller min iPad?

Goda nyheter! ALLA finns med i guiden. Jag dokumenterar hur jag gör allt i alla de olika versionerna av Cricut Design Space – Mac, Windows, iOS (iPad/iPhone) och Android. Så när du behöver byta till din mobila enhet eller tillbaka till din dator så vet du alltid vad du ska göra.

Hur snabbt kan jag få den?

Omedelbart efter att du beställt den! Detta är en digital produkt (inget kommer att skickas till dig). Förvara den på din dator, din telefon eller skriv ut den och ha den bredvid din Cricut… eller allt ovan!

Har den de senaste uppdateringarna för Design Space?

Ja! Jag uppdaterade guiden i september 2022 och den innehåller alla de senaste funktionerna!

Ok, så hur mycket kostar den?

Den 89-sidor långa guiden är lätt värd 199kr eller mer, men under begränsad tid erbjuder jag den för bara 69kr.

Och bäst av allt, när jag uppdaterar guiden med nya instruktioner eller uppdateringar så får du tillgång till dem också!  Det stämmer – alla framtida uppdateringar av guiden är kostnadsfria för alla köpare!

Den Ultimata Guiden till Cricut Design Space kommer att spara dig MASSOR av tid OCH du kommer att kunna göra ännu mer fantastiska saker än du gjort tidigare.

 

Det är som att ha en Cricut-expert i fickan!

“Jag älskade absolut allt i den här guiden och det är väldigt lätt att hitta svar på det jag vill veta. Jag skrev också ut varje sida och laminerade den så att jag enkelt kan återvända till den om jag är osäker på något. Jag skulle rekommendera det till alla!”

-Petra

Vänta inte, skaffa din Ultimata Guide till Cricut Design Space för bara 69 kr idag!

Inte säker än? Lämna inte tomhänt! Få en GRATIS sida från den Ultimata Guiden till Cricut Design Space!

*Detta är en digital produkt som levereras omedelbart via epost. Ingenting kommer skickas. Detta gör det möjligt att hålla priset lågt och undvika fraktkostnader. 

©2022 Pyssla Med Viktoria