Samarbeta

Om du funderar på att samarbeta med en kreativ influenser så har du kommit till rätt plats! 

Pyssla med Viktoria besöks av 19,000 unika läsare varje månad, varav 70% är kvinnor och 67% är mellan 25-54 år. Läsarna gillar att dröja sig kvar och bloggen har 55,000 sidvisningar/månad och +8000 emailprenumeranter.

På sociala medier så är det 18,000 pysselsugna som följer Pyssla med Viktoria både via bilder och video i flödet och behind the scenes i stories.

Om Viktoria

Viktoria har alltid älskat att pyssla, skriva och utrycka sig kreativt och har studerat Grafisk Design på Malmö Högskola.

Tillsammans med sina två barn (6 & 9) är hon alltid mitt i ett kreativt projekt (eller tolv). Hon startade PysslaMedViktoria.se för att kunna dela med sig av sin familjs pyssel och idéer och för att kunna inspirera andra familjer. Det dröjde inte länge förrän Pyssla med Viktoria blev en pålitlig och omtyckt plattform för föräldrar och deras barn att finna inspiration hos.

Statistik

Antal kvinnliga läsare
0%
Läsare ålder 18-24 år
0%
Läsare ålder 25-34 år
0%
Läsare ålder 35-44 år
0%
Läsare ålder 45-54 år
0%
Läsare ålder +55 år
0%

Samarbeta med Pyssla med Viktoria

Om du tror att våra varumärken skulle fungera bra ihop och vill samarbeta så hör av dig! 

Genom att arbeta tillsammans så är jag säker på att vi skulle kunna skapa något fantastiskt! Kika gärna runt på bloggen och på Instagram för att få en känsla av kvaliteten och estetiken jag strävar efter.

Kontakta info@pysslamedviktoria.se för att diskutera möjligheter till samarbeten i form av sponsrade inlägg på bloggen eller sociala medier, tävlingar, workshops eller en annan typ av samarbete som passar ert varumärkes behov!

Tidigare samarbeten

InkClub

InkClub

Lindt

InkClub

InkClub

Playbox