logga.png

Den Ultimata Kursen i Cricut Design Space

Lär dig hur du gör allt i Cricut Design Space och gör fantastiska saker som du kan visa upp, ge bort och sälja!

Spenderar du för mycket tid på att försöka förstå hur man gör saker i Cricut Design Space? Gör du projekt halvdant bara för att få något gjort? Eller ännu värre, vägrar du att nöja dig med en medelmåttig design och istället aldrig slutför projektet? 

Tänk om du istället hade självförtroendet och kunskapen att kunna designa och göra vad du vill i Cricut Design Space?

Föreställ dig hur det kommer att kännas att äntligen kunna göra exakt det du föreställer dig, precis som du vill, utan kompromisser. Föreställ dig att ha kunskapen att imponera på alla, även dig själv, med det du kan skapa. 

Jag känner till alla verktyg och knep för att skapa vackra designer i Cricut Design Space. TÄNK DIG OM DU KUNDE GÖRA SAMMA SAK? 

Anmäl dig till min nya onlinekurs för att lära dig hur du tar en idé till en design och färdigt projekt, använda Cricut Design Space som ett proffs och bemästra din Cricut en gång för alla!

Hej där, jag heter Viktoria...

Jag brukade vara precis som du…

Vi alla önskar att vi REDAN hade kunskapen och visste hur vi använder vår Cricutmaskin och skapar våra egna pysselfiler från dag ett – vi är trots allt så peppade på att komma igång. 

Sanningen är att alla de pysslare där ute som ser ut att skapa hantverk efter  hantverk bara klarar av att göra detta för att de är 100% säkra på sin utrustning och vet hur man gör exakt det de behöver göra utan att ifrågasätta under processen.

De pysslarna tog sig tid att lära sig.

Jag vill inte att du ska ångra pengarna du spenderade på din Cricut eller slösa dyra material genom att försöka och göra misstag.

Och jag vill inte att du ska känna dig överväldigad och frustrerad.

Istället vill jag att du ska tacka dig själv för det beslut du tog idag.
För om så lite som 30 dagar från idag så kan du göra saker du inte trodde var möjliga just nu!

Den här steg-för-steg-kursen lär dig allt du behöver kunna för att använda Cricut Design Space för att skapa vackra och personliga projekt!

Vad kan du lära mig?

Kursen Bemästra din Cricut är fullspäckad med praktiska tekniker och praktiska projekt som lär dig hur du skapar vackra projekt när du vill. Använd dina skapelser för personligt bruk, ge bort dem till vänner och familj eller till och med sälj dem för att tjäna extra pengar!

Med Bemästra din Cricut lär du dig att designa och göra projekt på egen hand utan att förlita dig på dyra SVG-filer eller behöva följa steg-för-steg-anvisningar.

Bara föreställ dig…

 • Vad fantastiskt det kommer att kännas att göra det där projektet du har drömt om… nu!
 • Hur underbart det kommer att kännas när du ser en vän, familjemedlem eller till och med en främling visa upp något vackert du gjort själv.
 • Så spännande det kommer att kännas när du säljer ett av dina egna hantverk för riktiga pengar!

Den här omfattande och kraftfulla kursen innehåller steg-för-steg videolektioner och utskrivbara arbetsböcker utformade för att ge dig resultat på mycket kortare tid och med mycket mindre frustration än om du försökte ta reda på det på egen hand.

Det här är inte bara en ”hur man använder Cricut Design Space”-kurs – det här är en ”hur man DESIGNAR i Cricut Design Space och sedan faktiskt gör allt roligare och med mindre krångel”-kurs!

Vad kommer jag skapa?

I Bemästra din Cricut kommer du att lära dig att designa, skapa och anpassa din egna…

 • T-shirt
 • Grattiskort
 • Välkomstskylt
 • Pappersblommor
 • Örhängen
 • Tårtdekoration
 • Tygkasse
 • Klistermärken
 • och mer!

Observera att det här inte är de vanliga projekten som du bara laddar upp och trycker på ”make it”. Det här är noggrant utvalda projekt för att lära dig viktiga funktioner i Cricut Design Space på ett steg-för-steg sätt, som bygger vidare på och förstärker det du har lärt dig i lektionen innan. Du kommer att skapa några fantastiska saker men viktigast av allt är att du kommer att bemästra Cricut Design Space!

Är dessa specifika projekt inte riktigt din stil eller intresse? Inga problem! Med de färdigheter jag lär dig i varje lektion så lär du dig värdefulla färdigheter som kan appliceras på de projekt du VILL göra, plus att du kan anpassa projekten i kursen efter DIN personliga stil!

Svar på dina frågor

Vilka är systemkraven för att gå den här kursen?

En stationär eller bärbar dator (Mac eller PC) som klarar av att köra Cricut Design Space. 

Du behöver bara en av dessa, inte alla. (Obs: Om du inte kan installera Cricut Design Space eftersom du inte har en dator eller enhet som stöder det så kan du få kursavgiften återbetald utan problem!).

När du har slutfört kursen kommer du känna dig nöjd över att du vet hur du kan göra vackra saker med din Cricut och Cricut Design Space! Dina valmöjligheter kommer att vara obegränsade!

Vad mer behöver jag för att gå den här kursen?

 • En Cricut skärmaskin —  Cricut Explore Air 2, Cricut Explore 3, Cricut Maker, Cricut Maker 3 eller Cricut Joy. 
 • Den senaste versionen av Cricut Design Space. Var inte orolig om du inte har  installerat programvaran ännu – jag kommer att gå igenom det i den här kursen. Du behöver INTE prenumerera på Cricut Access för att gå den här kursen – du behöver inte betala för programvaran för att dra full nytta av det jag lär ut.
 • Tillbehör och verktyg för att göra projekten för varje enhet (valfritt, men uppmuntras). Du är välkommen att lära dig utan att göra projekten naturligtvis. Om du vill göra projekten så finns det fullständiga listor över allt du behöver för varje projekt i kursen. 

Tillhandahåller du material och verktyg för kursen?

Nej, du är ansvarig för att köpa ditt egna material och verktyg. Men jag tipsar om var man hittar dem och vad som fungerar bäst!

När börjar kursen? Kan jag gå i min egen takt?

Direkt! För att hålla dig på banan och för att du inte ska känna dig överväldigad så laddas en modul per vecka upp. Varje modul innehåller flera, kortare lektioner samt ett eller flera projekt som du kan göra.

Kursens längd är 9 veckor men du kan arbeta dig igenom kursen långsammare om du vill. 

Om du är upptagen så kan du börja titta på lektionerna senare så länge som du har anmält dig innan anmälan  stänger. Du kan också gå i en långsammare takt än varje vecka, om du vill.

Det här är en kurs i egen takt som du kan komma åt när du vill, besöka den igen när du vill, spela upp videor på nytt och ladda ner arbetsböcker igen efter behov.

Vad händer om jag är upptagen och inte kan börja direkt?

Inga problem! Det här är en helt självgående onlinekurs – du bestämmer när du börjar och när du slutar. Du kan också pausa och starta om när du vill. Anmäl dig nu för att säkra din plats.

Hur länge har jag tillgång till kursen?

Hur låter tillgång under hela kursens livstid? Efter registreringen har du obegränsad tillgång till den här kursen så länge du vill – på alla enheter du äger. Det betyder att när jag uppdaterar det, vilket jag kommer att göra, får du gratis tillgång till uppdateringarna också.

Hur lång tid tar kursen?

Varje modul tar ca 1 timme att lära sig och 1-3 timmar att skapa, beroende på projektet. Vi kommer att gå igenom en modul per vecka. Detta ger dig tid att titta, lära och skapa! Kursen innehåller 9 moduler så kursen är cirka 9 veckor lång (förutsatt att du arbetar dig igenom kursen på 9 veckor – du kan ta mer tid men det är helt upp till dig).

Behöver jag prenumerera på Cricut Accesst?

Nej, du behöver INTE prenumerera på Cricut Access för att gå min kurs – du behöver inte betala för programvaran för att dra full nytta av det jag lär ut.. Men jag hjälper också alla Cricut Access-prenumeranter att få ut det mesta av sin prenumeration. Oavsett vilket fungerar för den här kursen!

Jag har en Cricut Joy. Kan jag skära projekten du visar i kursen på min Joy?

Det kan du göra! Jag specialdesignade alla kursprojekt så att de kan skäras ut på en Joy såväl som Explore and Maker. 

Varför ska jag anmäla mig till en kurs istället för att titta på en gratis YouTube-video?

Denna fördjupningskurs är designad för dig som vill ha ett heltäckande program som leder dig genom lärande i RÄTT ORDNING så att du verkligen lär dig och kommer ihåg. Och du kan ställa frågor och känna dig säker på att du får hjälp här! Det här är en kurs utan en massa onödigt fluff, inget stök, inga distraktioner… det är som att sitta ner med Viktoria i hennes pysselrum för att lära sig direkt av henne!

Är kursen live?

Nej. Alla videor är förinspelade och professionellt redigerade för att säkerställa maximal inlärning i en distraktionsfri miljö. 

Kommer den här kursen att hjälpa mig att starta ett hantverksrelaterat företag?

Ja! Att göra, anpassa och sälja hantverk är både roligt och kan vara en fantastisk inkomstkälla. Kursen hjälper dig att lära dig designa och göra vackra projekt som folk är villiga att köpa! 

Kan jag sälja de projekt jag gör i den här kursen?

Ja, du kan sälja de färdiga projekten! 

Vad händer om jag är missnöjd med kursen?

Jag skulle aldrig vilja att du är missnöjd! Om du är missnöjd med ditt köp, kontakta mig inom 30 dagar efter kursens start så ger jag dig full återbetalning. 

Kommer jag att kunna ställa frågor?

Ja! Du kan ställa en fråga när som helst i kursen eller skicka ett mejl till info@pysslamedviktoria.se så hjälper jag dig gärna!

*Detta är en digital produkt kurs som levereras online. Ingenting kommer skickas. Detta gör det möjligt att hålla priset lågt och undvika fraktkostnader. 

©2022 Pyssla med Viktoria